το πιο παραμυθενιο ξενοδοχειο

To ξενοδοχείο «RACCONTO» άνοιξε τις πύλες του το καλοκαίρι του 2015 στην πανέμορφη Πάργα. Πρόκειται για ένα πολυτελές boutique design ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται μόλις 900 μ. από την καρδιά της Πάργαςκαι την κεντρική της παραλία.
Το RACCONTO Boutique ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται για τις υψηλές υπηρεσίες του, τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών και του προσωπικού καθώς και για το prive, χαλαρωτικό περιβάλλον που προσφέρει. Το «RACCONTO Boutique Design Hotel» σχεδιάστηκε από τον γκουρού της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στον ξενοδοχειακό χώρο Πάνο Πετρίδη και ξεχωρίζει ως το πρώτο «design» boutique ξενοδοχείο στην περιοχή. Στο εσωτερικό του κυριαρχεί  εξοπλισμός επώνυμων ελληνικών εταιρειών, αλλά και διάσημων ιταλικών οίκων που διακρίνονται για την ποιότητα και το άψογο στυλ.

racc

Αυτό είναι το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο του νομού Πρέβεζας
Το RACCONTO Boutique Design Hotel μας υποδέχεται στη μαγευτική Πάργα!
Το ξενοδοχείο «RACCONTO» άνοιξε τις πύλες του το καλοκαίρι του 2015 στην πανέμορφη Πάργα. Πρόκειται για ένα πολυτελές boutique design ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται μόλις 900 μ. από την καρδιά της Πάργας και την κεντρική της παραλία.
Το RACCONTO Boutique ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται για τις υψηλές υπηρεσίες του, τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών και του προσωπικού καθώς και για το prive, χαλαρωτικό περιβάλλον που προσφέρει. Το «RACCONTO Boutique Design Hotel» σχεδιάστηκε από τον γκουρού της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στον ξενοδοχειακό χώρο Πάνο Πετρίδη και ξεχωρίζει ως το πρώτο «design» boutique ξενοδοχείο στην περιοχή. Στο εσωτερικό του κυριαρχεί εξοπλισμός επώνυμων ελληνικών εταιρειών, αλλά και διάσημων ιταλικών οίκων που διακρίνονται για την ποιότητα και το άψογο στυλ.

IMG_0059

Η ιδιοκτήτρια του RACCONTO, Σοφία Βλάσση τονίζει χαρακτηριστικά: «Το RACCONTO σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τους επισκέπτες που αναζητούν έναν χώρο για χαλάρωση, με στοιχεία υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας αλλά και απλότητας παράλληλα. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη μας και η παροχή υψηλών υπηρεσιών είναι τα κύρια στοιχεία της φιλοσοφίας μας και σε αυτά επενδύουμε διαρκώς. Στόχος του RACCONTO είναι να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, όχι μόνο μία απλή διαμονή!»

racc2

Το RACCONTO Boutique Design Hotel διαθέτει οχτώ (8) deluxe δωμάτια και τρεις (3) σουίτες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό χώρο της πισίνας και του lounge – cocktail bar στο οποίο το μενού φέτος ανανεώνεται με εξειδικευμένες μεσογειακές γεύσεις. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος «περισυλλογής» που βρίσκεται σε διαφορετική έκταση κοντά στην περιοχή της πισίνας, δίνει την αίσθηση παραμυθιού και αποτελεί σημείο χαλάρωσης για τον επισκέπτη του «RACCONTO».

 

 

Web Design by Selective Work